Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Aspergecocktail

gemengde sla prei asperges biocitroen appelsien boter kwark sherryazijn olijfolie roze peperbolletjes nootmuskaat peper & zout  
Snijd de prei in flinterdunne lange repen en laat ze schrikken in ijswater. Snijd de sla in repen. Schil de sinaasappel à vif en ontdoe van vliezen. Kruid de geschilde asperges met peper, zout en nootmuskaat. Snijd ze in schuine stukken. Laat ze kort garen in de microgolfoven en bak ze daarna in boter. Maak in de blender een dressing van de mosterd, kwark, sinaassap, een beetje olie, peper en zout. Werk af met roze peperbolletjes en een beetje van hun vocht. In een cocktailglas: een bodem sla met daarop appelsienpartjes, asperges, dressing en eindig met gekrulde prei en peperbolletjes.
De Belgische keuken met Europese invloeden
De Belgische keuken met Europese invloeden
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Aspergecocktail

Snijd de prei in flinterdunne lange repen en laat ze schrikken in ijswater. Snijd de sla in repen. Schil de sinaasappel à vif en ontdoe van vliezen. Kruid de geschilde asperges met peper, zout en nootmuskaat. Snijd ze in schuine stukken. Laat ze kort garen in de microgolfoven en bak ze daarna in boter. Maak in de blender een dressing van de mosterd, kwark, sinaassap, een beetje olie, peper en zout. Werk af met roze peperbolletjes en een beetje van hun vocht. In een cocktailglas: een bodem sla met daarop appelsienpartjes, asperges, dressing en eindig met gekrulde prei en peperbolletjes.
gemengde sla prei asperges biocitroen appelsien boter kwark sherryazijn olijfolie roze peperbolletjes nootmuskaat peper & zout