Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Kerstbiscuit

10 eieren 250 g suiker 250 g bloem 50 g amandelpoeder  50 g suiker 15 g zetmeel 1 geraspte sinaasappelschil poedersuiker cacaopoeder room versiering    
Klop de 10 eieren met 250 g suiker een tiental minuten in de keukenrobot. Meng met 250 g  patisseriebloem, 50 g amandelpoeder gemengd met 50 g fijne suiker, 15 g zetmeel (type maïzena) en de zeste van een onbespoten sinaasappel. Stort het deeg in een beboterde en met bloem bestoven bakvorm. Zet die 25 minuten in een oven voorverwarmd op 190°C. Laat afkoelen en stort het biscuit dan op een dienbord. Versier met poedersuiker, of in een meer feestelijke kerstpresentatie met opgeklopte slagroom, cacaopoeder en allerhande kerstversiering voor patisserie.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Kerstbiscuit

10 eieren 250 g suiker 250 g bloem 50 g amandelpoeder  50 g suiker 15 g zetmeel 1 geraspte sinaasappelschil poedersuiker cacaopoeder room versiering    
Klop de 10 eieren met 250 g suiker een tiental minuten in de keukenrobot. Meng met 250 g  patisseriebloem, 50 g amandelpoeder gemengd met 50 g fijne suiker, 15 g zetmeel (type maïzena) en de zeste van een onbespoten sinaasappel. Stort het deeg in een beboterde en met bloem bestoven bakvorm. Zet die 25 minuten in een oven voorverwarmd op 190°C. Laat afkoelen en stort het biscuit dan op een dienbord. Versier met poedersuiker, of in een meer feestelijke kerstpresentatie met opgeklopte slagroom, cacaopoeder en allerhande kerstversiering voor patisserie.
mytastebe.com
privacy beleid