Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Warme oesters in champagnesaus

Champagne room boter spinazie oesters Belgische kaviaar nootmuskaat peper & zout  
Bak de bladspinazie rauw in boter. Haal de oesters uit de schelp en zeef het vocht. Voeg dit bij de champagne. Breng aan de kook. Leg er de oesters een paar seconden in om ze vastheid te geven. Zeef het pocheervocht. Breng op smaak met kruiden. Laat inkoken met room en bind indien nodig. In de schelp: spinazie, warme oester, saus, een lepeltje Belgische kaviaar bovenop.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Warme oesters

in champagnesaus

Bak de bladspinazie rauw in boter. Haal de oesters uit de schelp en zeef het vocht. Voeg dit bij de champagne. Breng aan de kook. Leg er de oesters een paar seconden in om ze vastheid te geven. Zeef het pocheervocht. Breng op smaak met kruiden. Laat inkoken met room en bind indien nodig. In de schelp: spinazie, warme oester, saus, een lepeltje Belgische kaviaar bovenop.
Champagne room boter spinazie oesters Belgische kaviaar nootmuskaat peper & zout  
mytastebe.com
privacy beleid