Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Champignonroomsoep

kippenbouillon ui preiwit knoflook champignons tijm laurierpoeder peterselie room boter peper & zout
Stoof grof gesneden uien met gesneden preiwit, geplette knoflook en 2/3 van de champignons. Voeg kippenbouillon, laurier, tijm en peterselie toe en verwerk tot soep. Snijd de rest van de champignons in schijfjes en bak ze samen met een handvol peterselie in boter tot net voor ze vocht verliezen. Meng room door de hete soep. Breng op smaak met kruiden. Werk af met een hoopje gebakken champignons en plukjes peterselie.
Variant: Voor een vezelloze soep kan je de soep eens ze gemaakt is, door een fijne zeef gieten. Maak ondertussen een roux (boter en bloem) en leng die aan met de gezeefde soep.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Champignonroomsoep

Stoof grof gesneden uien met gesneden preiwit, geplette knoflook en 2/3 van de champignons. Voeg kippenbouillon, laurier, tijm en peterselie toe en verwerk tot soep. Snijd de rest van de champignons in schijfjes en bak ze samen met een handvol peterselie in boter tot net voor ze vocht verliezen. Meng room door de hete soep. Breng op smaak met kruiden. Werk af met een hoopje gebakken champignons en plukjes peterselie.
kippenbouillon ui preiwit knoflook champignons tijm laurierpoeder peterselie room boter peper & zout
Variant: Voor een vezelloze soep kan je de soep eens ze gemaakt is, door een fijne zeef gieten. Maak ondertussen een roux (boter en bloem) en leng die aan met de gezeefde soep.
mytastebe.com
privacy beleid