Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Champignoncrème met eendenfilet

kippenbouillon kastanjechampignons boter sjalot knoflook cayennepeper peper & zout room peterselie gerookte eendenborstfilet  
Snijd de bruine kastanjechampignons in schijfjes en bak ze met gehakte sjalot en knoflook. Bewaar een paar gebakken schijfjes voor later. Voeg kippenbouillon toe. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper en laat 20 minuten sudderen zonder deksel. Mix de soep en zeef. Bind indien nodig met wat bloem opgelost in water. Snipper de sneetjes gerookte eendenborst in reepjes. Klop de room vast op en leg plukjes peterselie klaar. In het bord: een lepel soep, de eendenborstreepjes en lepeltje paddenstoelen. Werk af met een plukje peterselie.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Champignoncrème

met eendenfilet

Snijd de bruine kastanjechampignons in schijfjes en bak ze met gehakte sjalot en knoflook. Bewaar een paar gebakken schijfjes voor later. Voeg kippenbouillon toe. Breng op smaak met peper, zout en cayennepeper en laat 20 minuten sudderen zonder deksel. Mix de soep en zeef. Bind indien nodig met wat bloem opgelost in water. Snipper de sneetjes gerookte eendenborst in reepjes. Klop de room vast op en leg plukjes peterselie klaar. In het bord: een lepel soep, de eendenborstreepjes en lepeltje paddenstoelen. Werk af met een plukje peterselie.
kippenbouillon kastanjechampignons boter sjalot knoflook cayennepeper peper & zout room peterselie gerookte eendenborstfilet  
mytastebe.com
privacy beleid