Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok
everzwijnfilet boter peper & zout Marinade: rode wijn wortelen ui knoflook jeneverbessen peperkorrels laurier tijm peterselie Saus: wildfond aalbessengelei mosterd witte balsamico room vloeiende bloem
Maak de marinade van de aangegeven ingrediƫnten. Marineer het vlees een uurtje. Dep het droog en bak het zoals een steak in de pan. Voeg na een paar minuutjes een borrelglas water toe, dek af en laat nog 10 minuten garen. Laat af het vuur nog een tiental minuutjes staan voor het opdienen. Maak de saus: voeg wildfond toe aan de gezeefde marinade en laat inkoken. Voeg naar smaak aalbessengelei, mosterd en witte balsamico toe. Voeg room toe, laat verder inkoken en bind de saus indien gewenst met wat vloeiende bloem opgelost in water. Dien op met de saus en bijgerechten naar keuze.

Everzwijnfilet St. Hubert

mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Eve

rzwi

jnfi

l

e

t

Sai

nt Hube

rt

Maak de marinade van de aangegeven ingrediƫnten. Marineer het vlees een uurtje. Dep het droog en bak het zoals een steak in de pan. Voeg na een paar minuutjes een borrelglas water toe, dek af en laat nog 10 minuten garen. Laat af het vuur nog een tiental minuutjes staan voor het opdienen. Maak de saus: voeg wildfond toe aan de gezeefde marinade en laat inkoken. Voeg naar smaak aalbessengelei, mosterd en witte balsamico toe. Voeg room toe, laat verder inkoken en bind de saus indien gewenst met wat vloeiende bloem opgelost in water. Dien op met de saus en bijgerechten naar keuze.
everzwijnfilet boter peper & zout Marinade: rode wijn wortelen ui knoflook jeneverbessen peperkorrels laurier tijm peterselie Saus: wildfond aalbessengelei mosterd witte balsamico room vloeiende bloem
mytastebe.com
privacy beleid