Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Tongrolletjes in een romig groentensoepje

zeetongreepjes visfumet mosselkruiden courgette venkel wortel ui boter vloeiende bloem room witte wijn visbouillon zurkel peper & zout peterselie    
Pocheer de zeetongrolletjes, af het vuur, een paar minuten in doorgekookt visfumet met mosselkruiden. Haal ze uit het kookvocht, bewaar dit en zet de tongrolletjes warm weg. Variant: gebruik wijtingfilet, zoals op foto en vul met een staafje verse zalm. Het soepje: snijd courgette, venkel, wortel en ui in brunoise en stoof deze mengeling aan in boter. Doe er een busje room bij, een glas witte wijn en een blokje visbouillon. Laat even inkoken. Giet een tweetal soeplepels van het kookvocht bij de bereiding en laat nog even verder inkoken. Meng met een paar lepels zurkel uit een bokaal. Breng op smaak met kruiden. In het bord: groentensoep, een zeetongrolletje en werk af met gehakte peterselie. 
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Tongrolletjes in een

romig groentensoepje

Pocheer de zeetongrolletjes, af het vuur, een paar minuten in doorgekookt visfumet met mosselkruiden. Haal ze uit het kookvocht, bewaar dit en zet de tongrolletjes warm weg. Variant: gebruik wijtingfilet, zoals op foto en vul met een staafje verse zalm. Het soepje: snijd courgette, venkel, wortel en ui in brunoise en stoof deze mengeling aan in boter. Doe er een busje room bij, een glas witte wijn en een blokje visbouillon. Laat even inkoken. Giet een tweetal soeplepels van het kookvocht bij de bereiding en laat nog even verder inkoken. Meng met een paar lepels zurkel uit een bokaal. Breng op smaak met kruiden. In het bord: groentensoep, een zeetongrolletje en werk af met gehakte peterselie. 
zeetongreepjes visfumet mosselkruiden courgette venkel wortel ui boter vloeiende bloem room witte wijn visbouillon zurkel peper & zout peterselie    
mytastebe.com
privacy beleid