Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Pompoenroomsoep

Maak soep van pompoen, ui, prei met kippenbouillon en breng op smaak met peper en zout. Klop de room halfvast. Giet de soep in een voorverwarmde koffiepot. Leg in het midden van een soepbord een lepel room en daarop ham, Parmesan en peterselie. Giet de soep aan tafel in de borden en presenteer croutons.
pompoen ui prei room kippenbouillon gehakte peterselie Serranoham Parmezaanschilfers croutons peper & zout
Op foto links, de ‘gewone’ pompoenroomsoep: laat alle decoratieve elementen weg. Maak soep van pompoen, ui, prei en bouillon. Breng op smaak en meng er daarna de room onder, niet opgeklopt.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Pompoenroomsoep

pompoen ui prei room kippenbouillon gehakte peterselie Serranoham Parmezaanschilfers croutons peper & zout
Maak soep van pompoen, ui, prei met kippenbouillon en breng op smaak met peper en zout. Klop de room halfvast. Giet de soep in een voorverwarmde koffiepot. Leg in het midden van een soepbord een lepel room en daarop ham, Parmesan en peterselie. Giet de soep aan tafel in de borden en presenteer croutons.
mytastebe.com
privacy beleid