Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Chocolademarquise met room en pistache

400 g pure chocolade 500 g boter 200 g poedersuiker 12 eieren snuifje zout room suiker pistachenoten
Smelt de chocolade en meng met de boter en suiker. Splits de eieren en roer de eidooiers door het mengsel. Klop de eiwitten met een snuifje zout op en spatel dit voorzichtig door de bereiding. Verdeel over aluminium bakjes en bewaar koel. Ontvorm, portioneer en dien op met opgeklopte gesuikerde room. Werk af met gehakte pistachenoten. Dien op met half opgeklopte gesuikerde room.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Chocolademarquise

met room en pistache

Smelt de chocolade en meng met de boter en suiker. Splits de eieren en roer de eidooiers door het mengsel. Klop de eiwitten met een snuifje zout op en spatel dit voorzichtig door de bereiding. Verdeel over aluminium bakjes en bewaar koel. Ontvorm, portioneer en dien op met opgeklopte gesuikerde room. Werk af met gehakte pistachenoten. Dien op met half opgeklopte gesuikerde room.
400 g pure chocolade 500 g boter 200 g poedersuiker 12 eieren snuifje zout room suiker pistachenoten
mytastebe.com
privacy beleid