Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Tarbot in kokossaus

Tarbotfilets winterpostelein (of spinazie) boter peper & zout Puree: bloemige aardappelen knoflookpasta olijfolie room De saus: kokosmelk limoensap witte wijn visfond gemberpoeder Madrascurry kurkuma
Puree: kook geschilde bloemige aardappelen. Maak er een gladde puree van met knoflookpasta, olijfolie, room en breng op smaak met peper en zout. Stoom de vis gaar en zet warm weg. Maak de saus: laat een blik kokosmelk, een scheutje limoensap, een glas witte wijn en een bokaaltje visfond inkoken. Breng op smaak met gemberpoeder, Madrascurry, peper en zout. Je kan er een beetje kurkuma aan toevoegen voor een meer intense kleur. Bak winterpostelein (spinazie kan ook) in een pan met boter, grof zout en peper uit de molen. Op het bord: een bedje puree, een schep postelein, een vismoot en daarover de saus. Werk af met gehakte peterselie. Op foto werd dit gerechtje bereid met heilbot in plaats van tarbot.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Tarbot in kokossaus

Puree: kook geschilde bloemige aardappelen. Maak er een gladde puree van met knoflookpasta, olijfolie, room en breng op smaak met peper en zout. Stoom de vis gaar en zet warm weg. Maak de saus: laat een blik kokosmelk, een scheutje limoensap, een glas witte wijn en een bokaaltje visfond inkoken. Breng op smaak met gemberpoeder, Madrascurry, peper en zout. Je kan er een beetje kurkuma aan toevoegen voor een meer intense kleur. Bak winterpostelein (spinazie kan ook) in een pan met boter, grof zout en peper uit de molen. Op het bord: een bedje puree, een schep postelein, een vismoot en daarover de saus. Werk af met gehakte peterselie. Op foto werd dit gerechtje bereid met heilbot in plaats van tarbot.
Tarbotfilets winterpostelein (of spinazie) boter peper & zout Puree: bloemige aardappelen knoflookpasta olijfolie room De saus: kokosmelk limoensap witte wijn visfond gemberpoeder Madrascurry kurkuma
mytastebe.com
privacy beleid