Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Parmaham met in Porto gemarineerde meloen

Draai bolletjes uit de meloen met een parisiennelepeltje en marineer in witte Porto. Mix de rest van de meloen met  witte Porto in de blender en dien op in aparte druppelglaasjes. Snipper de ham. Schep in een ijscoupe, afwisselend bolletjes, snippers, gesnipperde munt en overgiet met wat porto. Serveer daarbij een glaasje met Porto-meloenmix.
Parmaham cavaillon witte Porto munt  
De Belgische keuken met Europese invloeden
De Belgische keuken met Europese invloeden
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Parmaham met in Porto

gemarineerde meloen

Draai bolletjes uit de meloen met een parisiennelepeltje en marineer in witte Porto. Mix de rest van de meloen met  witte Porto in de blender en dien op in aparte druppelglaasjes. Snipper de ham. Schep in een ijscoupe, afwisselend bolletjes, snippers, gesnipperde munt en overgiet met wat porto. Serveer daarbij een glaasje met Porto- meloenmix.
Parmaham cavaillon witte Porto munt