Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Pralines van Oud Brugge

Oud Brugge mascarpone gelatine kippenfond zure room pistachenootjes  Spaans pepertje  
Snijd de kaas op dobbelsteentjes. Maak een beslag van wat mascarpone, zure room en gelatine opgelost in lauwe bouillon. Giet dit over de kaasdobbelstenen en laat opstijven. Werk af met pistachenootjes en vermalen gedroogd pepertje. 
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Pralines

van Oud Brugge

Snijd de kaas op dobbelsteentjes. Maak een beslag van wat mascarpone, zure room en gelatine opgelost in lauwe bouillon. Giet dit over de kaasdobbelstenen en laat opstijven. Werk af met pistachenootjes en vermalen gedroogd pepertje. 
Oud Brugge mascarpone gelatine kippenfond zure room pistachenootjes  Spaans pepertje  
mytastebe.com
privacy beleid