Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Zeevruchtenschotel Royal

oesters langoustenstaarten gerookte tonijn gerookte zalm sint jacobsvruchten ongepelde grijze garnaaltjes boter limoen peterselie sausjes naar keuze peper & zout
Bak de coquilles kort aan beide zijden. Bak de rauwe langoustenstaarten in geklaarde boter en haal ze uit het pantser. Kuid het staartvlees met peper en zout en snijd het in merdaillons. Maak roosjes van de gerookte zalm. Open de oesters. Draai rolletjes van de plakjes gerookte tonijn. Spoel de kokkels. Plaats op een langwerpig bord een klein vierkant bordje met grof zout en 2 oesters in hun onderste schelp. Vul het bord aan met, verdeeld in rechthoeken, lauwe langoust, lauwe coquilles, tonijn, zalm, ongepelde garnalen, kokkels. Decoreer met plukjes peterselie, limoen, schaaltjes met saus, dressing en toast.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Zeevruchtenschotel

Royal

Bak de coquilles kort aan beide zijden. Bak de rauwe langoustenstaarten in geklaarde boter en haal ze uit het pantser. Kuid het staartvlees met peper en zout en snijd het in merdaillons. Maak roosjes van de gerookte zalm. Open de oesters. Draai rolletjes van de plakjes gerookte tonijn. Spoel de kokkels. Plaats op een langwerpig bord een klein vierkant bordje met grof zout en 2 oesters in hun onderste schelp. Vul het bord aan met, verdeeld in rechthoeken, lauwe langoust, lauwe coquilles, tonijn, zalm, ongepelde garnalen, kokkels. Decoreer met plukjes peterselie, limoen, schaaltjes met saus, dressing en toast.
oesters langoustenstaarten gerookte tonijn gerookte zalm sint jacobsvruchten ongepelde grijze garnaaltjes boter limoen peterselie sausjes naar keuze peper & zout
mytastebe.com
privacy beleid