Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Huisgemaakt roomijs

Klop de eidooiers met de suikers tot een vaste massa. Voeg al roerend de melk toe. Klop de room bijna stijf en spatel door het mengsel.  
3 eidooiers 100 g basterdsuiker 10 g vanillesuiker 25 cl volle melk 20 cl volle room
Giet dit mengsel in de ijsmachine, zet op stand ‘ijs’ en laat gedurende 45 minuten draaien. Bewaar in een pot in de diepvries.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Huisgemaakt roomijs

Klop de eidooiers met de suikers tot een vaste massa. Voeg al roerend de melk toe. Klop de room bijna stijf en spatel door het mengsel.  
Giet dit mengsel in de ijsmachine, zet op stand ‘ijs’ en laat gedurende 45 minuten draaien. Bewaar in een pot in de diepvries.
3 eidooiers 100 g basterdsuiker 10 g vanillesuiker 25 cl volle melk 20 cl volle room
mytastebe.com
privacy beleid