Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Hoeve-eitje met zomertruffel

ui knoflook truffel truffelolie eieren boter room peper en zout Parmesan
Bak gesnipperde ui en geplet knoflook met truffelschaafsel in truffelolie. Doe dit samen met geklutste eieren en maak een roerei met boter, room, peper, zout en geraspte Parmezaanse kaas. Leg het roereitje in het aperitiefschaaltje. Dien op in combinatie met andere aperitiefhapjes, zoals hier camembertmousse met Grand Marnier en pompoenblini’s met zoetzure rode bietjes.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Hoeve-eitje met

zomertruffel

Bak gesnipperde ui en geplet knoflook met truffelschaafsel in truffelolie. Doe dit samen met geklutste eieren en maak een roerei met boter, room, peper, zout en geraspte Parmezaanse kaas. Leg het roereitje in het aperitiefschaaltje. Dien op in combinatie met andere aperitiefhapjes, zoals hier camembertmousse met Grand Marnier en pompoenblini’s met zoetzure rode bietjes.
ui knoflook truffel truffelolie eieren boter room peper en zout Parmesan
mytastebe.com
privacy beleid