Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Hoeve-eitje met gerookte zalm en bieslook

eitjes gerookte zalm groene mini-asperges platte peterselie peper & zout boter room  
Knip met een fijn schaartje de hoedjes van de verse eitjes . Maak van de inhoud een roerei met boter, room en specerijen. Kook de asperges en laat ze schrikken onder koud water. Snijd de punten af op 3 cm. Rol ze per 3 op in een reepje zalm maar laat de uiteinden vrij. Vul de eierschaaltjes met roerei. Steek de asperges met zalm erin en werk af met een plukje peterselie.
De Belgische keuken met Europese invloeden Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
De Belgische keuken met Europese invloeden
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Hoeve-eitje met

gerookte zalm

en bieslook

Knip met een fijn schaartje de hoedjes van de verse eitjes . Maak van de inhoud een roerei met boter, room en specerijen. Kook de asperges en laat ze schrikken onder koud water. Snijd de punten af op 3 cm. Rol ze per 3 op in een reepje zalm maar laat de uiteinden vrij. Vul de eierschaaltjes met roerei. Steek de asperges met zalm erin en werk af met een plukje peterselie.
eitjes gerookte zalm groene mini-asperges platte peterselie peper & zout boter room  
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.