Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Eendencarpaccio met frambozen

gerookte  eendenborstfilet frambozen griessuiker balsamicoparels zachte peperbolletjes verse munt  
Maak een frambozencompote: kook de frambozen met een beetje water en een paar lepels suiker. Laat inkoken tot sausdikte.  Laat afkoelen. Op een aperitiefbordje: een paar fijne sneetjes gerookte eendenborstfilet, daarop een lepeltje compote met een paar verse frambozen. Werk af met wat zachte peperbolletjes, balsamicoparels en gesnipperde munt.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Eendencarpaccio

met frambozen

Maak een frambozencompote: kook de frambozen met een beetje water en een paar lepels suiker. Laat inkoken tot sausdikte. Laat afkoelen. Op een aperitiefbordje: een paar fijne sneetjes gerookte eendenborstfilet, daarop een lepeltje compote met een paar verse frambozen. Werk af met wat zachte peperbolletjes, balsamicoparels en gesnipperde munt.
gerookte  eendenborstfilet frambozen griessuiker balsamicoparels zachte peperbolletjes verse munt  
mytastebe.com
privacy beleid