Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop

Snipper gedroogde vijgen en breng aan de kook met bier, balsamico en Luikse siroop. Mix en zeef. Zet koel weg. Leg de ham tussen 2 lagen keukenpapier onder gewicht en zet ze 1 minuut op hoogste stand in microgolf. Snijd de Hervekaas in vierkantjes of driehoekjes, bestrooi met suiker en karameliseer met de bunzenbrander. Op een aperobordje: leg een kaasje in de gazpacho en werk af met krokante ham en een driehoekje amandel- vijgenbrood. Als je dit niet in het winkelrek vindt, kan je het vervangen door een toastje.
Hervekaas (vierkant) Ardense ham Trappist gedroogde vijgen Luikse siroop balsamico suiker amandel vijgenbrood
De Belgische keuken met Europese invloeden
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Hervekaasje

met gazpacho

van Luikse siroop

Snipper gedroogde vijgen en breng aan de kook met bier, balsamico en Luikse siroop. Mix en zeef. Zet koel weg. Leg de ham tussen 2 lagen keukenpapier onder gewicht en zet ze 1 minuut op hoogste stand in microgolf. Snijd de Hervekaas in vierkantjes of driehoekjes, bestrooi met suiker en karameliseer met de bunzenbrander. Op een aperobordje: leg een kaasje in de gazpacho en werk af met krokante ham en een driehoekje amandel- vijgenbrood. Als je dit niet in het winkelrek vindt, kan je het vervangen door een toastje.
Hervekaas (vierkant) Ardense ham Trappist gedroogde vijgen Luikse siroop balsamico suiker amandel vijgenbrood