Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Champagnesorbet met gekarameliseerd fruit

schorseneren pompelmoes gedroogde pruimen suikersiroop Cognac  Champagnesorbet  
Schil en ontvlies de pompelmoes. Warm de pompelmoes op met de gesneden gedroogde pruimen in suikersiroop verrijkt met Cognac. Bak de geschilde schorseneren in boter en karameliseer met suiker. Op het klein bord: een schepje van elk van beide bereidingen. Daarnaast in een cocktailglas één bol Champagnesorbet.
De Belgische keuken met Europese invloeden
De Belgische keuken met Europese invloeden
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Champagnesorbet met

gekarameliseerd fruit

Schil en ontvlies de pompelmoes. Warm de pompelmoes op met de gesneden gedroogde pruimen in suikersiroop verrijkt met Cognac. Bak de geschilde schorseneren in boter en karameliseer met suiker. Op het klein bord: een schepje van elk van beide bereidingen. Daarnaast in een cocktailglas één bol Champagnesorbet.
schorseneren pompelmoes gedroogde pruimen suikersiroop Cognac  Champagnesorbet