Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Champagnesorbet met schorseneren

350 ml rietsuikersiroop 250 ml champagne of schuimwijn 1 eiwit sap van 1 sinaasappel carambole schorseneren bloemsuiker olijfolie
Champagnesorbet: voeg de suikersiroop, champagne, eiwit en het sinaasappelsap samen en klop de substantie op tot een homogene, witte massa. Giet ze in de ijsmachine en zet deze op de sorbet-stand. Schil de schorseneren, snijd ze in flinterdunne slierten op de mandoline. Verwarm een lepeltje olijfolie in een braadpan. Bestuif de schorseneren met bloemsuiker en bak ze tot ze zijn zoet en gekarameliseerd zijn. Doe hetzelfde met een stervrucht die je in schijfjes gesneden hebt. In een schaaltje: een bolletje sorbet met de gerameliseerde schorseneren en stervrucht.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Champagnesorbet met

gekarameliseerd fruit

Champagnesorbet: voeg de suikersiroop, champagne, eiwit en het sinaasappelsap samen en klop de substantie op tot een homogene, witte massa. Giet ze in de ijsmachine en zet deze op de sorbet-stand. Schil de schorseneren, snijd ze in flinterdunne slierten op de mandoline. Verwarm een lepeltje olijfolie in een braadpan. Bestuif de schorseneren met bloemsuiker en bak ze tot ze zijn zoet en gekarameliseerd zijn. Doe hetzelfde met een stervrucht die je in schijfjes gesneden hebt. In een schaaltje: een bolletje sorbet met de gerameliseerde schorseneren en stervrucht.
350 ml rietsuikersiroop 250 ml champagne of schuimwijn 1 eiwit sap van 1 sinaasappel carambole schorseneren bloemsuiker olijfolie
mytastebe.com
privacy beleid