Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Lolly's met tomaat en mozzarella

kerstomaatjes  mozzarella olijfolie peterselie-lookmix Tapenade: kappertjes  olijven ansjovisfilet knoflook olijfolie  
Maak de tapenade: spoel de kappertjes goed en voeg ze samen met ontpitte olijven, een ansjovisfilet en een paar teentjes knoflook in de blender. Mix met een scheutje olijfolie tot een homogene pasta. Halveer de kerstomaatjes en maak ze leeg. Duw in elk tomaatje een theelepel tapenade. Steek een bolletje mozzarella op een prikker en daaronder een gevuld kerstomaatje. Bestrooi het bolletje mozzarella al draaiend met een mix van gedroogde  peterselie met knoflook.  Zet de lolies in een hoog glas op tafel, of zoals op foto, steek ze in een daartoe bestemd houten bord.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Lolly's met tomaat

en mozzarella

Maak de tapenade: spoel de kappertjes goed en voeg ze samen met ontpitte olijven, een ansjovisfilet en een paar teentjes knoflook in de blender. Mix met een scheutje olijfolie tot een homogene pasta. Halveer de kerstomaatjes en maak ze leeg. Duw in elk tomaatje een theelepel tapenade. Steek een bolletje mozzarella op een prikker en daaronder een gevuld kerstomaatje. Bestrooi het bolletje mozzarella al draaiend met een mix van gedroogde  peterselie met knoflook.  Zet de lolies in een hoog glas op tafel, of zoals op foto, steek ze in een daartoe bestemd houten bord.
kerstomaatjes  mozzarella olijfolie peterselie-lookmix Tapenade: kappertjes  olijven ansjovisfilet knoflook olijfolie  
mytastebe.com
privacy beleid