Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok
Soep van pompoen en zoete aardappelen
Snijd de zoete aardappelen en pompoen in stukken en leg ze in een ovenschaal met knoflook en olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet de ovenschaal 30 minuten onafgedekt in een oven op 180°C tot de groenten goudbruin zijn. Bak gesneden uien. Mix de geroosterde groenten en de ui tot soep met de bouillon en breng op smaak met de kruiden. Decoreer in het bord met verse koriander en een lepel opgeklopte room.
zoete aardappelen pompoen knoflook ui olijfolie peper & zout komijn cayenne chilipoeder room verse koriander groentenbouillon
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok
Soep van pompoen en zoete aardappelen
Snijd de zoete aardappelen en pompoen in stukken en leg ze in een ovenschaal met knoflook en olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet de ovenschaal 30 minuten onafgedekt in een oven op 180°C tot de groenten goudbruin zijn. Bak gesneden uien. Mix de geroosterde groenten en de ui tot soep met de bouillon en breng op smaak met de kruiden. Decoreer in het bord met verse koriander en een lepel opgeklopte room.
zoete aardappelen pompoen knoflook ui olijfolie peper & zout komijn cayenne chilipoeder room verse koriander groentenbouillon
mytastebe.com
privacy beleid