Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Truffelsoep

Feestelijke recepten - soep - (3599)
In de borden: een theelepeltje gehakte peterselie, op plakjes gesneden truffel en Parmezaan schaafsel. Dien de borden op en giet er aan tafel de soep in.  
bospaddenstoelen knoflook truffelsalsa truffeljus verse zwarte truffel uien rozemarijn tijm kippenbouillon room Parmezaan peper & zout peterselie
Maak een soepje van grof gesneden ui, knoflook, bospaddenstoelen of bruine kastanjechampignons, truffelsalsa, truffeljus en kippenbouillon. Breng op smaak met gedroogde tijm, rozemarijn, peper. Mix de soep met de handmixer en zeef. Meng er wat room onder. Giet de soep in voorverwarmde koffiepotten.
De Belgische keuken met Europese invloeden
De Belgische keuken met Europese invloeden
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Truffelsoep

Maak een soepje van grof gesneden ui, knoflook, bospaddenstoelen of bruine kastanjechampignons, truffelsalsa, truffeljus en kippenbouillon. Breng op smaak met gedroogde tijm, rozemarijn, peper. Mix de soep met de handmixer en zeef. Meng er wat room onder. Giet de soep in voorverwarmde koffiepotten.
In de borden: een theelepeltje gehakte peterselie, op plakjes gesneden truffel en Parmezaan schaafsel. Dien de borden op en giet er aan tafel de soep in.  
bospaddenstoelen knoflook truffelsalsa truffeljus verse zwarte truffel uien rozemarijn tijm kippenbouillon room Parmezaan peper & zout peterselie