Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok
mytastebe.com
mytastebe.com

Panna cotta met meloen

Meloen (cavaillon) 4 g agaragar 40 cl amandelmelk 12,5 cl lichte room stevia of zakje vanillesuiker amandelmeel amandelschilfers
Pureer het vlees van de meloen. Los de agaragar op in de amandelmelk gemengd met de lichte room. Doe er een scheutje vloeibare stevia of een zakje vanillesuiker bij. Breng aan de kook en laat 2 minuten doorkoken op zacht vuur. Roer af het vuur de gepureerde meloen door de bereiding. Giet die in kleine glazen en zet minstens 3 uur in de koelkast. Rooster amandelmeel in een droge pan en daarna een handvol amandelschilfers. Bedek de glaasjes voor het opdienen met een laagje geroosterd amandelmeel en daarop wat amandelschilfers
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Panna cotta

met meloen

Meloen (cavaillon) 4 g agaragar 40 cl amandelmelk 12,5 cl lichte room stevia of zakje vanillesuiker amandelmeel amandelschilfers
Pureer het vlees van de meloen. Los de agaragar op in de amandelmelk gemengd met de lichte room. Doe er een scheutje vloeibare stevia of een zakje vanillesuiker bij. Breng aan de kook en laat 2 minuten doorkoken op zacht vuur. Roer af het vuur de gepureerde meloen door de bereiding. Giet die in kleine glazen en zet minstens 3 uur in de koelkast. Rooster amandelmeel in een droge pan en daarna een handvol amandelschilfers. Bedek de glaasjes voor het opdienen met een laagje geroosterd amandelmeel en daarop wat amandelschilfers
mytastebe.com
privacy beleid