Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Cocktail van koningskrab met avocadocrème

krab pijnboompitjes avocado Griekse yoghurt peper & zout cayennepeper citroen  sjalot  bieslook eitje  
Snijd avocado in fijne blokjes. Vermeng met citroen, gesnipperde sjalot, geroosterde pitjes, peper en zout en een lepeltje yoghurt. Pureer met de handmixer of in een blender. Meng een geprakt gekookt eitje met krabvlees en gesnipperd bieslook. Kruid met wat peper, zout en cayennepeper. In het glas: een schep avocadocrème met daarop een schep krabmix. Werk af met een paar mooie stukjes uit de krabscharen en bieslook. Je kan zoals hier, nog een krabschaartje en wat citroen toevoegen aan het hapje. Ook wat geroosterde toast is vaak welkom.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Cocktail van

koningskrab met

avocadocrème

Snijd avocado in fijne blokjes. Vermeng met citroen, gesnipperde sjalot, geroosterde pitjes, peper en zout en een lepeltje yoghurt. Pureer met de handmixer of in een blender. Meng een geprakt gekookt eitje met krabvlees en gesnipperd bieslook. Kruid met wat peper, zout en cayennepeper. In het glas: een schep avocadocrème met daarop een schep krabmix. Werk af met een paar mooie stukjes uit de krabscharen en bieslook. Je kan zoals hier, nog een krabschaartje en wat citroen toevoegen aan het hapje. Ook wat geroosterde toast is vaak welkom.
krab pijnboompitjes avocado Griekse yoghurt peper & zout cayennepeper citroen  sjalot  bieslook eitje  
mytastebe.com
privacy beleid