Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Aubergines met tomaat en mozzarella

aubergines olijfolie gesnipperde ui geplet knoflook tomaten uit blik tomatenpuree gehakte peterselie verse  oregano harde mozzarella  peper & zout  
Halveer de aubergines en schep het vruchtvlees er uit tot op 2 mm van de schil. Sauteer de ui en het knoflook. Voeg de tomaten, tomatenpuree en het auberginevlees toe. Kruid met peper, zout en oregano. Vul de uitgeholde aubergines met de groentenbereiding. Bestrooi met geraspte harde mozzarella en gehakte peterselie en bak 10 minuten in een oven op 185°C.
De Belgische keuken met Europese invloeden
De Belgische keuken met Europese invloeden
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Aubergines met tomaat

en mozzarella

Halveer de aubergines en schep het vruchtvlees er uit tot op 2 mm van de schil. Sauteer de ui en het knoflook. Voeg de tomaten, tomatenpuree en het auberginevlees toe. Kruid met peper, zout en oregano. Vul de uitgeholde aubergines met de groentenbereiding. Bestrooi met geraspte harde mozzarella en gehakte peterselie en bak 10 minuten in een oven op 185°C.
aubergines olijfolie gesnipperde ui geplet knoflook tomaten uit blik tomatenpuree gehakte peterselie verse  oregano harde mozzarella  peper & zout