Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Champagnegelei met aardbeien en bosbessen

1 fles Cava gelatinepoeder aardbeien bosbessen biocitroenrasp bioappelsienrasp aarbeien bosbessen 250 g suiker    
Doe 1/3 van de Cava in een pot en voeg er de suiker en citroenzeste aan toe. Verwarm op een laag vuur tot de suiker gesmolten is. Laat even trekken en verwijder de zeste. Voeg er af het vuur de rest van de Cava bij. Los er geweekte gelatineblaadjes in op. Laat afkoelen. Schep het gesneden fruit in hoge brede champagneglazen. Giet er de gelei in en laat opstijven in de koelkast. 
De Belgische keuken met Europese invloeden Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Champagnegelei

met aardbeien

en bosbessen

Doe 1/3 van de Cava in een pot en voeg er de suiker en citroenzeste aan toe. Verwarm op een laag vuur tot de suiker gesmolten is. Laat even trekken en verwijder de zeste. Voeg er af het vuur de rest van de Cava bij. Los er geweekte gelatineblaadjes in op. Laat afkoelen. Schep het gesneden fruit in hoge brede champagneglazen. Giet er de gelei in en laat opstijven in de koelkast. 
1 fles Cava gelatinepoeder aardbeien bosbessen biocitroenrasp bioappelsienrasp aarbeien bosbessen 250 g suiker