Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Sint-jacobsvruchten en gekarameliseerd witloof

Sint-jacobvruchten witloof gezouten boter balsamico witte suiker peper & zout    
Stoof het gehalveerd witloof, breng op smaak met peper en zout en karameliseer in de pan met suiker. Bak in dezelfde pan op een hoog vuur de sint-jacobsmosselen 2 minuten aan elke kant. Besprenkel met rode balsamico In het bord: een lepel witloof en een sint-jacobvrucht. 
De Belgische keuken met Europese invloeden
De Belgische keuken met Europese invloeden
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Sint-jacobsvruchten en

gekarameliseerd witloof

Stoof het gehalveerd witloof, breng op smaak met peper en zout en karameliseer in de pan met suiker. Bak in dezelfde pan op een hoog vuur de sint-jacobsmosselen 2 minuten aan elke kant. Besprenkel met rode balsamico In het bord: een lepel witloof en een sint-jacobvrucht. 
Sint-jacobvruchten witloof gezouten boter balsamico witte suiker peper & zout