Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Komkommermousse met zalmeieren

Snijd de komkommer in ontpitte blokjes. Stoof de blokjes in wat olie met een lepeltje bouillon, witte wijn, citroen en kruiden. Voeg af vuur geweekte gelatine toe.  Meng kruidenkaas, type Boursin, met opgeklopte room. Meng vervolgens met de afgekoelde komkommerbereiding tot een homogene massa. Schep de mousse in kleine platte verrines en laat opstijven in de koeling. Werk af met één enkele laag zalmeitjes. Presenteer op ijs.
komkommer olijfolie citroensap witte wijn groentebouillon gelatine kruidenkaas Griekse yoghurt room zalmeitjes
De Belgische keuken met Europese invloeden
De Belgische keuken met Europese invloeden
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Komkommermousse

met zalmeieren

Snijd de komkommer in ontpitte blokjes. Stoof de blokjes in wat olie met een lepeltje bouillon, witte wijn, citroen en kruiden. Voeg af vuur geweekte gelatine toe.  Meng kruidenkaas, type Boursin, met opgeklopte room. Meng vervolgens met de afgekoelde komkommerbereiding tot een homogene massa. Schep de mousse in kleine platte verrines en laat opstijven in de koeling. Werk af met één enkele laag zalmeitjes. Presenteer op ijs.
komkommer olijfolie citroensap witte wijn groentebouillon gelatine kruidenkaas Griekse yoghurt room zalmeitjes