Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Vispotje 'Oesterput'

mosselen mosselgroenten mosselkruiden witte wijn boter bloem visfond room prei wortel peper & zout kabeljauw witvis volgens seizoen grijze garnaaltjes peterselie    
Kook mosselen met mosselgroenten, mosselkruiden en een scheut witte wijn. Haal ¾ van de mosseltjes uit hun schelp en zeef het kookvocht. De saus: maak een roux en leng aan met visfond, room, kookvocht en witte wijn tot sausdikte. Snijd de prei en wortel in julienne en sauteer in boter. Voeg deze bereiding toe aan de saus en laat even koken. Breng op smaak. Pocheer de kabeljauw en andere witvis, in de saus maar laat niet meer koken. In een soepbord: de vissaus met de gepocheerde vis en de mosselen met en zonder schelp. Werk af met gehakte peterselie en gepelde grijze garnaaltjes.  
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Vispotje 'Oesterput'

Kook mosselen met mosselgroenten, mosselkruiden en een scheut witte wijn. Haal ¾ van de mosseltjes uit hun schelp en zeef het kookvocht. De saus: maak een roux en leng aan met visfond, room, kookvocht en witte wijn tot sausdikte. Snijd de prei en wortel in julienne en sauteer in boter. Voeg deze bereiding toe aan de saus en laat even koken. Breng op smaak. Pocheer de kabeljauw en andere witvis, in de saus maar laat niet meer koken. In een soepbord: de vissaus met de gepocheerde vis en de mosselen met en zonder schelp. Werk af met gehakte peterselie en gepelde grijze garnaaltjes.  
mosselen mosselgroenten mosselkruiden witte wijn boter bloem visfond room prei wortel peper & zout kabeljauw witvis volgens seizoen grijze garnaaltjes peterselie    
mytastebe.com
privacy beleid