Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Romige risotto met paddenstoelen en truffels

olijfolie sjalot bloemkoolrijst kippenbouillon Parmezaan boter bospaddenstoelen bladpeterselie truffelolie pijnboompitjes verse truffel peper & zout  
Maak bloemkoolrijst door het harde gedeelte van de kool te raspen. Je kan bloemkoolrijst ook klaargemaakt kopen. Bak gesnipperde sjalot in olie. Laat de bloemkoolrijst kort meestoven. Meng met een lepeltje kippenbouillon en gemalen Parmezaan. Houd de bereiding op temperatuur. Bak de paddenstoelen in boter met gehakte peterselie en vermeng met de geroosterde pitjes. Schep de warme risotto in tumblers. Daarop een lepel paddenstoelenmengeling, daarover geschaafde truffel, Parmezaanschilfers en truffelolie.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Romige risotto

met paddenstoelen

en truffels

Maak bloemkoolrijst door het harde gedeelte van de kool te raspen. Je kan bloemkoolrijst ook klaargemaakt kopen. Bak gesnipperde sjalot in olie. Laat de bloemkoolrijst kort meestoven. Meng met een lepeltje kippenbouillon en gemalen Parmezaan. Houd de bereiding op temperatuur. Bak de paddenstoelen in boter met gehakte peterselie en vermeng met de geroosterde pitjes. Schep de warme risotto in tumblers. Daarop een lepel paddenstoelenmengeling, daarover geschaafde truffel, Parmezaanschilfers en truffelolie.
olijfolie sjalot bloemkoolrijst kippenbouillon Parmezaan boter bospaddenstoelen bladpeterselie truffelolie pijnboompitjes verse truffel peper & zout  
mytastebe.com
privacy beleid