Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Koud soepje van avocado en zuring

avocado’s zuring citroen zure room kippenbouillon radijzen waterkers olijfolie peper & zout piment d’Espelette
Mix het vruchtvlees van de avocado’s in de blender met een paar lepels zuring uit een bokaal, kippenbouillon en citroensap naar smaak. Breng op smaak met peper, zout en piment. Roer zure room door de puree en zet koel weg. Vul verrines en zet koel weg. Voor het opdienen: decoreer met gesneden radijsjes, plukjes waterkers en een stukje citroen.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Koud soepje van

avocado en zuring

Mix het vruchtvlees van de avocado’s in de blender met een paar lepels zuring uit een bokaal, kippenbouillon en citroensap naar smaak. Breng op smaak met peper, zout en piment. Roer zure room door de puree en zet koel weg. Vul verrines en zet koel weg. Voor het opdienen: decoreer met gesneden radijsjes, plukjes waterkers en een stukje citroen.
avocado’s zuring citroen zure room kippenbouillon radijzen waterkers olijfolie peper & zout piment d’Espelette
mytastebe.com
privacy beleid