Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Ricottamousse, aardbeien en frambozencoulis

aardbeien ricotta munt frambozen fijne suiker frambozenazijn kaneel gember Griekse yoghurt suiker biocitroen    
Meng de ricotta met suiker, yoghurt, een scheutje citroensap en citroenzeste. Mix de frambozen in de blender. Zeef, warm op met kaneel, gember en suiker tot deze opgelost is. Schep de ricotta in platte brede glazen met bovenop een lepel coulis. Werk af met gehalveerde aardbeien en munt.
De Belgische keuken met Europese invloeden
De Belgische keuken met Europese invloeden
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Ricottamousse,

aardbeien en

frambozencoulis

Meng de ricotta met suiker, yoghurt, een scheutje citroensap en citroenzeste. Mix de frambozen in de blender. Zeef, warm op met kaneel, gember en suiker tot deze opgelost is. Schep de ricotta in platte brede glazen met bovenop een lepel coulis. Werk af met gehalveerde aardbeien en munt.
aardbeien ricotta munt frambozen fijne suiker frambozenazijn kaneel gember Griekse yoghurt suiker biocitroen