Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Koude soep met sinaasappel en tomaat

sinaasappel tomaten verse basilicum olijfolie witte balsamico Parmaham    
Houd enkele blaadjes basilicum apart. Snijd de tomaten en sinaasappels in stukken. De verhouding is ongeveer 1 op vier. in gewicht Doe er een handvol basilicumblaadjes bij en pureer  in de blender met olijfolie en een scheutje witte balsamico, peper en zout. Zeef, giet in glazen en bewaar in de frigo. Werk af met reepjes gedroogde ham en basilicum voor het opdienen. Dit gerechtje is uitermate geschikt als aperitiefbordje in de zomer of nazomer.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Koude soep met

sinaasappel en tomaat

Houd enkele blaadjes basilicum apart. Snijd de tomaten en sinaasappels in stukken. De verhouding is ongeveer 1 op vier. in gewicht Doe er een handvol basilicumblaadjes bij en pureer  in de blender met olijfolie en een scheutje witte balsamico, peper en zout. Zeef, giet in glazen en bewaar in de frigo. Werk af met reepjes gedroogde ham en basilicum voor het opdienen. Dit gerechtje is uitermate geschikt als aperitiefbordje in de zomer of nazomer.
sinaasappel tomaten verse basilicum olijfolie witte balsamico Parmaham    
mytastebe.com
privacy beleid