Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Brandade van forel

aardappelblokjes olijfolie knoflook sea food mix room komkommer kerstomaatjes zure room bladpeterselie
Bak de aardappelblokjes lichtjes aan met look in olijfolie. Voeg kruiden, forel en room toe. Laat zachtjes sudderen tot de bereiding gaar is. Mix tot mousse in de blender. Vul de glaasjes halfvol en geef er nog een paar draaien uit het sea food mix molentje overheen. Werk af met, zoals op foto, komkommerschijfjes, een takje bladpeterselie, een kerstomaatje en een toefje zure room.  Je kan variĆ«ren met bijvoorbeeld: foreleitjes, citroen en bieslook.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Brandade van forel

Bak de aardappelblokjes lichtjes aan met look in olijfolie. Voeg kruiden, forel en room toe. Laat zachtjes sudderen tot de bereiding gaar is. Mix tot mousse in de blender. Vul de glaasjes halfvol en geef er nog een paar draaien uit het sea food mix molentje overheen. Werk af met, zoals op foto, komkommerschijfjes, een takje bladpeterselie, een kerstomaatje en een toefje zure room.  Je kan variĆ«ren met bijvoorbeeld: foreleitjes, citroen en bieslook.
aardappelblokjes olijfolie knoflook sea food mix room komkommer kerstomaatjes zure room bladpeterselie
mytastebe.com
privacy beleid