Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Kerstkoffie

30 cl volle melk kruidnagel kaneelstokje 125 g pure chocolade room vanillesuiker Baileys straffe koffie
Laat kaneel en kruidnagel 10 minuten trekken in warme melk en zeef. Voeg gebroken chocolade toe, smelt en houd warm. Klop room stijf met vanillesuiker. Maak straffe koffie. In een tas of hoog glas: koffie, een scheut Baileys, chocolade, melk, een schep room en werk af met chocoladesnippers.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Kerstkoffie

Laat kaneel en kruidnagel 10 minuten trekken in warme melk en zeef. Voeg gebroken chocolade toe, smelt en houd warm. Klop room stijf met vanillesuiker. Maak straffe koffie. In een tas of hoog glas: koffie, een scheut Baileys, chocolade, melk, een schep room en werk af met chocoladesnippers.
30 cl volle melk kruidnagel kaneelstokje 125 g pure chocolade room vanillesuiker Baileys straffe koffie
mytastebe.com
privacy beleid