Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Kerstparfait met noten

200 g gemengde gehakte geroosterde noten 100 g gehakte pure chocolade 100 g gekonfijte biosinaasappel 4 eidooiers 75 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1 tl kaneel ½ theelepel kardemom ½ tl nootmuskaat 50 cl room
Bekleed een cakevorm met plastiekfolie. Klop de eidooiers,suiker en vanillesuiker stijf. Meng met kaneel, kardemom, nootmuskaat, sinaasappelschil, gemengde gehakte en geroosterde noten en pure gehakte chocolade. Klop de room stijf en spatel door het mengsel. Giet de mengeling in de cakevorm en laat afgedekt 12 uur invriezen. Dien op in sneetjes.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Kerstparfait met noten

Bekleed een cakevorm met plastiekfolie. Klop de eidooiers,suiker en vanillesuiker stijf. Meng met kaneel, kardemom, nootmuskaat, sinaasappelschil, gemengde gehakte en geroosterde noten en pure gehakte chocolade. Klop de room stijf en spatel door het mengsel. Giet de mengeling in de cakevorm en laat afgedekt 12 uur invriezen. Dien op in sneetjes.
200 g gemengde gehakte geroosterde noten 100 g gehakte pure chocolade 100 g gekonfijte biosinaasappel 4 eidooiers 75 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1 tl kaneel ½ theelepel kardemom ½ tl nootmuskaat 50 cl room
mytastebe.com
privacy beleid