Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Pompoenblini’s met zoetzure rode bietjes

Blini’s:  pompoen room bloem boekweitmeel ei olijfolie peper & zout. Andere: zure room koriander ui kandijsuiker witte balsamico gekookte rode biet verse gember  
Kook een halve pompoen gaar en pureer met een paar eetlepels room. Maak een glad beslag met de pompoenpuree, gelijke hoeveelheden tarwebloem en boekweitmeel, een losgeklopt ei en peper en zout. Bak er blini’s van, in een beetje olijfolie. Sauteer gesneden ui en laat karameliseren met een beetje suiker. Blus met balsamico. Voeg in dobbelsteentjes gesneden bietjes en geraspte gember toe en laat kort meestoven. Op een bordje: een blini met daarop een schep biet. Werk af met een lepel zure room en plukjes koriander.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Pompoenblini’s

met zoetzure

rode bietjes

Kook een halve pompoen gaar en pureer met een paar eetlepels room. Maak een glad beslag met de pompoenpuree, gelijke hoeveelheden tarwebloem en boekweitmeel, een losgeklopt ei en peper en zout. Bak er blini’s van, in een beetje olijfolie. Sauteer gesneden ui en laat karameliseren met een beetje suiker. Blus met balsamico. Voeg in dobbelsteentjes gesneden bietjes en geraspte gember toe en laat kort meestoven. Op een bordje: een blini met daarop een schep biet. Werk af met een lepel zure room en plukjes koriander.
Blini’s:  pompoen room bloem boekweitmeel ei olijfolie peper & zout. Andere: zure room koriander ui kandijsuiker witte balsamico gekookte rode biet verse gember  
mytastebe.com
privacy beleid