Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Aubergines met kappertjes en tomaat

aubergines olijfolie knoflook platte peterselie kappertjes verse tomaten tomatenpuree ui tijm peper & zout
Snijd de aubergines in blokjes, kruid en bak ze in olie. Pel de tomaten, maak ze leeg en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de ui in ringen en sauteer ze in boter. Voeg tomatenpuree, geperste knoflook en verse tijm toe. Voeg alles samen. Laat 10 minuten sudderen en meng op het einde de kappertjes onder de groenten. Werk af met gehakte peterselie.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Aubergines met

kappertjes en tomaat

Snijd de aubergines in blokjes, kruid en bak ze in olie. Pel de tomaten, maak ze leeg en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd de ui in ringen en sauteer ze in boter. Voeg tomatenpuree, geperste knoflook en verse tijm toe. Voeg alles samen. Laat 10 minuten sudderen en meng op het einde de kappertjes onder de groenten. Werk af met gehakte peterselie.
aubergines olijfolie knoflook platte peterselie kappertjes verse tomaten tomatenpuree ui tijm peper & zout
mytastebe.com
privacy beleid