Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Avocado met Belgische kaviaar

rijpe avocado Griekse yoghurt bieslook toastbrood citroen peper & zout Belgische kaviaar
Pureer de avocado met de Griekse yoghurt tot een romige mousse. Voeg naar smaak citroensap en kruiden toe. In een champagnecoupe: een bodem mousse en daarop in het midden een eetlepel kaviaar. Je kan dit sober afwerken met een toefje zure room en wat bieslook. Geen overdaad nodig, de focus moet op de kaviaar blijven rusten. Deze delicatesse eet je normaal niet elke week… Dien op met toast.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Avocado met

Belgische kaviaar

Pureer de avocado met de Griekse yoghurt tot een romige mousse. Voeg naar smaak citroensap en kruiden toe. In een champagnecoupe: een bodem mousse en daarop in het midden een eetlepel kaviaar. Je kan dit sober afwerken met een toefje zure room en wat bieslook. Geen overdaad nodig, de focus moet op de kaviaar blijven rusten. Deze delicatesse eet je normaal niet elke week… Dien op met toast.
rijpe avocado Griekse yoghurt bieslook toastbrood citroen peper & zout Belgische kaviaar
mytastebe.com
privacy beleid