Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Everzwijnquenelles met truffel

Gehakt: everzwijngehakt gemalen mager spek ei broodkruim Porto  sjalotje truffelblokjes salie  Cognac Puree: aardpeer melk boter room peper (wildmengeling) zout nootmuskaat Afwerking: cantarellen truffelolie  
Draai everzwijnstoofvlees met mager spek zonder zwoerd en een paar sjalotjes door de vleesmolen. Meng het everzwijngehakt met een ei, vermalen broodkruim, rode Porto, een halve truffel in brunoise gesneden, salie en een flinke scheut Cognac. Maak er gehaktballetjes van en druk ze plat tot schijven. Bak ze in een pan. Kook de aardpeer gaar in 15 minuten en maak er puree van met alle opgegeven ingrediƫnten. Bak de bospaddenstoelen in een lepel truffelolie. Schep de puree in schaaltjes, daarop een everzwijnhamburger en werk af met truffelschaafsel en een schepje gebakken paddenstoelen.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Everzwijnquenelles

met truffel

Draai everzwijnstoofvlees met mager spek zonder zwoerd en een paar sjalotjes door de vleesmolen. Meng het everzwijngehakt met een ei, vermalen broodkruim, rode Porto, een halve truffel in brunoise gesneden, salie en een flinke scheut Cognac. Maak er gehaktballetjes van en druk ze plat tot schijven. Bak ze in een pan. Kook de aardpeer gaar in 15 minuten en maak er puree van met alle opgegeven ingrediƫnten. Bak de bospaddenstoelen in een lepel truffelolie. Schep de puree in schaaltjes, daarop een everzwijnhamburger en werk af met truffelschaafsel en een schepje gebakken paddenstoelen.
Gehakt: everzwijngehakt gemalen mager spek ei broodkruim Porto  sjalotje truffelblokjes salie  Cognac Puree: aardpeer melk boter room peper (wildmengeling) zout nootmuskaat Afwerking: cantarellen truffelolie  
mytastebe.com
privacy beleid