Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Fazant met roomlikeur

Sauteer de onversneden worteltjes en uitjes in een sauteerpan met stevia, een takje rozemarijn en een scheut water. Laat 40’ stoven op zacht vuur. Bak de fazantfilets in de pan goudbruin en daarna afgedekt nog 20’ in de oven op 185°C. Maak de saus: kook gevogeltefond in en voeg Bailey’s of een andere roomlikeur toe. Breng op smaak met peper en zout. Bind indien nodig.
fazantfilets kleine uitjes kleine worteltjes stevia of suiker boter olijfolie Bailey’s rozemarijn bloem gevogeltefond peper & zout
Foto: hier een presentatie met puree van zoete aardappel en peertjes in rode wijn.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Fazant met roomlikeur

Sauteer de onversneden worteltjes en uitjes in een sauteerpan met stevia, een takje rozemarijn en een scheut water. Laat 40’ stoven op zacht vuur. Bak de fazantfilets in de pan goudbruin en daarna afgedekt nog 20’ in de oven op 185°C. Maak de saus: kook gevogeltefond in en voeg Bailey’s of een andere roomlikeur toe. Breng op smaak met peper en zout. Bind indien nodig.
fazantfilets kleine uitjes kleine worteltjes stevia of suiker boter olijfolie Bailey’s rozemarijn bloem gevogeltefond peper & zout
Foto: hier een presentatie met puree van zoete aardappel en peertjes in rode wijn.
mytastebe.com
privacy beleid