Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Kastanjemousse met chocoladecrème

voorgekookte kastanjes Bailey’s likeur vanillesuiker pure chocolade koffie room poedersuiker kaneelpoeder optie: chocolade-ijs
Warm de gepelde en voorgekookte kastanjes even op, pureer met Bailey’s likeur en een zakje vanillesuiker tot een gladde, maar vaste massa. Schep de bereiding in coupes. Laat de chocolade smelten au bain marie met een scheutje hete straffe koffie. Laat afkoelen tot lauw. Klop de slagroom op. Meng voorzichtig met de chocolade tot een gladde crème. Schep de chocoladecrème op de kastanjemousse. Kies er nu voor om net voor het opdienen al dan niet een bolletje chocolde-ijs en slagroom toe te voegen. Decoreer met chocoladeschilfers, poedersuiker, kaneelpoeder en een verbrokkelde kastanje
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Kastanjemousse met

chocoladecrème

Warm de gepelde en voorgekookte kastanjes even op, pureer met Bailey’s likeur en een zakje vanillesuiker tot een gladde, maar vaste massa. Schep de bereiding in coupes. Laat de chocolade smelten au bain marie met een scheutje hete straffe koffie. Laat afkoelen tot lauw. Klop de slagroom op. Meng voorzichtig met de chocolade tot een gladde crème. Schep de chocoladecrème op de kastanjemousse. Kies er nu voor om net voor het opdienen al dan niet een bolletje chocolde-ijs en slagroom toe te voegen. Decoreer met chocoladeschilfers, poedersuiker, kaneelpoeder en een verbrokkelde kastanje
voorgekookte kastanjes Bailey’s likeur vanillesuiker pure chocolade koffie room poedersuiker kaneelpoeder optie: chocolade-ijs
mytastebe.com
privacy beleid