Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Marmite van heilbot met tonijn en skrei

In volgorde: mantelschelpnootjes, tijgergarnalen, octopus (in ringetjes gesneden), tonijn, heilbot en sluit af met de skrei of kabeljauw. Dien op met brood of aardappelpuree. En ook een potje roux voor de liefhebbers van een pikantere bereiding.
heilbot skrei (of kabeljauw) tonijn tijgergarnalen mantelschelpnootjes octopus preiwit selder ui wortel knoflook tomatenpuree witte wijn visfond boter peterselie peper & zout saffraan basilicum dille
Sauteer gesneden ui, prei, selder, wortel, knoflook en puntpaprika. Voeg witte wijn en visfond toe. Breng aan de kook. Voeg tomatenblokjes uit blik en tomatenpuree toe. Kruid met peper, zout, basilicum en dille. Voeg een scheutje citroensap, een doosje saffraan en gehakte peterselie toe. Voeg nu de vis en zeevruchten toe, volgens de vereiste gaartijd. De bouillon mag nu niet meer koken.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Marmite van heilbot

met tonijn en skrei

heilbot skrei (of kabeljauw) tonijn tijgergarnalen mantelschelpnootjes octopus preiwit selder ui wortel knoflook tomatenpuree witte wijn visfond boter peterselie peper & zout saffraan basilicum dille
Sauteer gesneden ui, prei, selder, wortel, knoflook en puntpaprika. Voeg witte wijn en visfond toe. Breng aan de kook. Voeg tomatenblokjes uit blik en tomatenpuree toe. Kruid met peper, zout, basilicum en dille. Voeg een scheutje citroensap, een doosje saffraan en gehakte peterselie toe. Voeg nu de vis en zeevruchten toe, volgens de vereiste gaartijd. De bouillon mag nu niet meer koken.
In volgorde: mantelschelpnootjes, tijgergarnalen, octopus (in ringetjes gesneden), tonijn, heilbot en sluit af met de skrei of kabeljauw. Dien op met brood of aardappelpuree. En ook een potje roux voor de liefhebbers van een pikantere bereiding.
mytastebe.com
privacy beleid