Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Cassoulet van girolles met gele wijn

wortelen champignons boter gele wijn room peper & zout eekhoorntjesbrood bieslook sjalot selder
Voor de saus: snijd de worteltjes, sjalot selderen champignons in brunoise en laat zweten in boter. Voeg kruiden, room en vin jaune toe en laat inkoken tot sausdikte. Druk de saus door een zeef (chinois) en bind. Bak het eekhoorntjesbrood, of een andere soort bospaddenstoelen naar smaak en laat inkoken tot alle vocht verdampt is. Voeg beide bereidingen samen en werk af met gesnipperd bieslook.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Cassoulet van girolles

met gele wijn

Voor de saus: snijd de worteltjes, sjalot selderen champignons in brunoise en laat zweten in boter. Voeg kruiden, room en vin jaune toe en laat inkoken tot sausdikte. Druk de saus door een zeef (chinois) en bind. Bak het eekhoorntjesbrood, of een andere soort bospaddenstoelen naar smaak en laat inkoken tot alle vocht verdampt is. Voeg beide bereidingen samen en werk af met gesnipperd bieslook.
wortelen champignons boter gele wijn room peper & zout eekhoorntjesbrood bieslook sjalot selder
mytastebe.com
privacy beleid