Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Christmas punch

Feestelijke recepten - aperitieven
Cognac bruine rum Triple Sec appelsiensap pompelmoessap ananassap schuimwijn
Vul een plastiek zakje met water en sluit het lekdicht af. Leg het zakje in de diepvries tot het een ijsklomp geworden is.  Haal de verpakking eraf en leg het in de bowl en giet er de bereiding over net voor het opdienen. Meng in een verhouding van 1 cognac, 1 bruine rum, 1 triple sec met 2 appelsiensap, 1 pompelmoessap en 6 ananassap. Vul op met een fles schuimwijn, vlak voor het opdienen.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Christmas punch

Cognac bruine rum Triple Sec appelsiensap pompelmoessap ananassap schuimwijn
Vul een plastiek zakje met water en sluit het lekdicht af. Leg het zakje in de diepvries tot het een ijsklomp geworden is.  Haal de verpakking eraf en leg het in de bowl en giet er de bereiding over net voor het opdienen. Meng in een verhouding van 1 cognac, 1 bruine rum, 1 triple sec met 2 appelsiensap, 1 pompelmoessap en 6 ananassap. Vul op met een fles schuimwijn, vlak voor het opdienen.
mytastebe.com
privacy beleid