Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Velouté van aardpeer, cantharellen en truffel

1 kg aardpeer 250 g cantharellen boter gevogeltebouillon zwarte truffel peper & zout room ei kervel
Maak soep van de geschilde aardpeer, kippenbouillon, de helft van de cantharellen en de kruiden. Bind met een liaison van een eigeel en room. Bak de rest van de cantharellen. Snijd de truffel in plakjes. In het bord op de soep: gebakken cantharellen, plukjes kervel, plakjes truffel.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Velouté van aardpeer,

cantharellen en truffel

Maak soep van de geschilde aardpeer, kippenbouillon, de helft van de cantharellen en de kruiden. Bind met een liaison van een eigeel en room. Bak de rest van de cantharellen. Snijd de truffel in plakjes. In het bord op de soep: gebakken cantharellen, plukjes kervel, plakjes truffel.
1 kg aardpeer 250 g cantharellen boter gevogeltebouillon zwarte truffel peper & zout room ei kervel
mytastebe.com
privacy beleid