Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Gerookte zalm met wodka crème fraîche

room vodka mierikswortelcrème gerookte zalm gekookte rode biet zalmeitjes of kaviaar dille peper & zout
Klop de room halfvast met vodka, peper & zout. Spatel de mierikswortel onder de room. Snijd de bietjes in julienne. Op een aperitiefbordje: een sneetje zalm, een lepel bietjes, een toefje mierikswortelroom, zalmeitjes of zoals hier, een lepeltje Belgische kaviaar, plukjes dille en een paar draaien uit de pepermolen.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Gerookte zalm met

wodka crème fraîche

Klop de room halfvast met vodka, peper & zout. Spatel de mierikswortel onder de room. Snijd de bietjes in julienne. Op een aperitiefbordje: een sneetje zalm, een lepel bietjes, een toefje mierikswortelroom, zalmeitjes of zoals hier, een lepeltje Belgische kaviaar, plukjes dille en een paar draaien uit de pepermolen.
room vodka mierikswortelcrème gerookte zalm gekookte rode biet zalmeitjes of kaviaar dille peper & zout
mytastebe.com
privacy beleid