Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Bessensap met een herfstcompositie

Droog flinterdun gesneden schijfjes kiwi, appel, peer en banaan een tweetal uurtjes in de droogmachine of in een hete luchtoven op lage temperatuur. Ze moeten nog vochtig en soepel zijn voor gebruik. Centrifugeer de bessen. Voeg een scheut Crème de cassis toe aan het sap. Vul de gekoelde glaasjes met het sap. Op het bord, in cirkelvorm en naar eigen inspiratie: appel, peer, kiwi, hazelnoot, walnoot, aalbessen, braambessen, granaatappelpitjes en alles bestoven met bloemsuiker. Zet het gekoelde sapje in het midden van het bord en dien op. Dien op net voor het hoofdgerecht.
braambessen Crème de cassis kiwi appel peren banaanaalbessen granaatappelpitjes bloemsuiker hazelnoten walnoten
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Bessensap met een

herfstcompositie

Droog flinterdun gesneden schijfjes kiwi, appel, peer en banaan een tweetal uurtjes in de droogmachine of in een hete luchtoven op lage temperatuur. Ze moeten nog vochtig en soepel zijn voor gebruik. Centrifugeer de bessen. Voeg een scheut Crème de cassis toe aan het sap. Vul de gekoelde glaasjes met het sap. Op het bord, in cirkelvorm en naar eigen inspiratie: appel, peer, kiwi, hazelnoot, walnoot, aalbessen, braambessen, granaatappelpitjes en alles bestoven met bloemsuiker. Zet het gekoelde sapje in het midden van het bord en dien op. Dien op net voor het hoofdgerecht.
braambessen Crème de cassis kiwi appel peren banaanaalbessen granaatappelpitjes bloemsuiker hazelnoten walnoten
mytastebe.com
privacy beleid