Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Braambessen met mango en mascarpone

Klop de eidooiers met de suiker wit. Meng dit met mascarpone en Marsala. Schep het mengsel in een spuitzak. Snijd het brickdeeg in repen. Vet het in met gesmolten boter en bak in een oven op 180°C tot goudbruin. Smelt chocolade en bedruip er de reepjes mee. Snijd met de mandoline zeer dunne schijfjes van een niet te rijpe mango.  Maak er rolletjes van en vul ze met het mascarponemengsel.
braambessen mango mascarpone chocolade 4 eidooiers 1/2 dl marsala 4 el suiker brickvellen boter muntblaadjes
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Braambessen met

mango en mascarpone

Klop de eidooiers met de suiker wit. Meng dit met mascarpone en Marsala. Schep het mengsel in een spuitzak. Snijd het brickdeeg in repen. Vet het in met gesmolten boter en bak in een oven op 180°C tot goudbruin. Smelt chocolade en bedruip er de reepjes mee. Snijd met de mandoline zeer dunne schijfjes van een niet te rijpe mango.  Maak er rolletjes van en vul ze met het mascarponemengsel.
braambessen mango mascarpone chocolade 4 eidooiers 1/2 dl marsala 4 el suiker brickvellen boter muntblaadjes
mytastebe.com
privacy beleid