Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Gerookte zalm met appelcompote

gerookte zalm zure room appel suiker of zoetmiddel citroensap bruin brood balsamicoparels pijpajuin olijfolie dille peper en zout  
Maak een appelmoes van appelpartjes met een paar lepels water en een beetje suiker of zoetmiddel Breng op smaak met wat citroensap en mix tot een smeuïge crème. Snijd dunne sneetjes van een sneetje brood en bak goudbruin in olie. Breng de zure room op smaak met peper en zout. In sombreroborden: een lepel moes met daarop een plakje zalm tot een roosje gedraaid. Langs de kant een toefje zure room, een lepeltje balsamicoparels, een toastje, een takje dille en een gesnipperd pijpajuintje.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Gerookte zalm

met appelcompote

Maak een appelmoes van appelpartjes met een paar lepels water en een beetje suiker of zoetmiddel Breng op smaak met wat citroensap en mix tot een smeuïge crème. Snijd dunne sneetjes van een sneetje brood en bak goudbruin in olie. Breng de zure room op smaak met peper en zout. In sombreroborden: een lepel moes met daarop een plakje zalm tot een roosje gedraaid. Langs de kant een toefje zure room, een lepeltje balsamicoparels, een toastje, een takje dille en een gesnipperd pijpajuintje.
gerookte zalm zure room appel suiker of zoetmiddel citroensap bruin brood balsamicoparels pijpajuin olijfolie dille peper en zout  
mytastebe.com
privacy beleid