Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok

Gazpacho van witte chocolade, frambozenijs

witte chocolade kokosmelk kurkuma room kokosrotsjes verse frambozen siroopparels gekonfijte kersen kokosrasp bloemsuiker Frambozenijs: 200 gr verse frambozen 90 gr kristalsuiker 1 eidooier 1 zakje vanillesuiker 225 cc volle room 100 cc volle melk
Gazpacho: smelt de witte chocolade met de kokosmelk. Voeg een snuifje kurkuma toe voor de kleur. Roer tot een gladde massa. Zet dit in de koelkast. Frambozenijs: pureer de frambozen met een beetje water en zeef. Voeg de suikers, een eidooier, de melk en de room toe en mix tot een homogene massa. Giet het mengsel in de ijsmachine en zet op de stand ‘ijs’. Afwerking: giet een spiegel gazpacho in de bordjes en leg langs de rand ervan een bolletje frambozenijs. Werk af met kokosrasp, kokosrotsjes, room, frambozen, witte balsamicoparels, marasquinokersen en bloemsuiker.
mytastebe.com
mytastebe.com
privacy beleid
Belgisch Koken    Een receptengids voor de hobbykok
Gazpacho: smelt de witte chocolade met de kokosmelk. Voeg een snuifje kurkuma toe voor de kleur. Roer tot een gladde massa. Zet dit in de koelkast. Frambozenijs: pureer de frambozen met een beetje water en zeef. Voeg de suikers, een eidooier, de melk en de room toe en mix tot een homogene massa. Giet het mengsel in de ijsmachine en zet op de stand ‘ijs’. Afwerking: giet een spiegel gazpacho in de bordjes en leg langs de rand ervan een bolletje frambozenijs. Werk af met kokosrasp, kokosrotsjes, room, frambozen, witte balsamicoparels, marasquinokersen en bloemsuiker.
witte chocolade kokosmelk kurkuma room kokosrotsjes verse frambozen siroopparels gekonfijte kersen kokosrasp bloemsuiker Frambozenijs: 200 gr verse frambozen 90 gr kristalsuiker 1 eidooier 1 zakje vanillesuiker 225 cc volle room 100 cc volle melk

Gazpacho van

witte chocolade

met frambozenijs

mytastebe.com
privacy beleid